Hypnose terapi

 

Jeg er i fuld  gang med en spændende og meget brugbar uddannelse til hypnose terapeut på Hypnose Terapeut Skolen v/ Master Hypnose Terapeut Henrik Hjetting Jørgensen.

Derfor søger jeg øve-klienter, som har lyst til at prøve, hvad denne form for hypnose kan bruges til.

Jeg tilbyder i øjeblikket øve sessioner til kun 300 kr. for 1 gang, 750 kr. for 3 sessioner eller 1000 kr. for 5 sessioner. Det fulde beløb betales ved 1. session.

Hypnose er et godt redskab til behandling af f.eks.: Selvtillid/selvværd – fobier – sorg – traumer – stress – depression – smertelindring – rygestop – angst – vaner – afhængighed – eksamens/præstationsangst – højdeskræk og meget mere.

Sessionen foregår på denne måde. at vi først tager en afklarende snak, hvor vi fastlægger, hvad sessionen skal handle om, og hvad du gerne vil have ændret i netop dit liv: ændre eller slippe gamle vaner, skabe positive forandringer.

Derefter sidder du behageligt i en afslapningsstol og bliver talt ned i en fordybet tilstand. Her slapper dagsbevidstheden af, og dit ubevidste kan fortælle, hvad der kan hjælpe dig på din vej. Dette er en ganske naturlig tilstand, som du allerede oplever flere gange i løbet af enhver dag: lige når du vågner, og lige inden du falder i søvn.

Du er vågen hele tiden, men i en dyb afslappet tilstand under hypnosen. Din underbevidsthed passer godt på dig, og den vil aldrig tillade, at der sker noget for dig, som strider mod din moral eller etik.

Sessionen varer omkring 1 – 1½ time.

Er du interesseret, eller har du spørgsmål, kan du kontakte mig på tlf. 2838 1581 eller

 

Her er en lille lydfil “frikvarter ved havet”, som du kan lytte til, hvis du vil slappe af og få ny energi.

Download: Frikvarter ved havet

Testimonials:

Hypnoseterapi hos Birgitte.

Jeg har modtaget hypnoseterapi 3 gange hos Birgitte. Det har været en stor oplevelse at få sat fokus på nogle problematikker, som ved Birgittes hjælp er blevet opløst og omdannet til personlig udvikling.

– En rejse ind i mig selv og mit liv, som ved Birgittes kyndige vejledning/ guiding er blevet til nye indsigter og læring.

Birgittes skønne udstråling og personlighed skaber tillid og en afslappet stemning. 

Jeg kan varmt anbefale at modtage hypnoseterapi hos Birgitte.

Ann Due Egeslund.

 

Jeg har de sidste par måneder været i hypnoseterapi hos Birgitte Meinert og kan på det varmeste anbefale denne form for terapi.

Birgitte er utrolig rar og dygtig. Så – prøv det selv.

Marianne Møller

 

 

 

Share