10 års jubilæum

Kom og vær med til at fejre ti år på toppen

søndag den 26. august 2018 mellem kl. 13 og 16.

 

 

 

Vi forstår det ikke. Men 10 fantastiske år er gået, siden vi slog dørene op til Center for Inspiration og Undervisning – på toppen af Lyngvej 16.

Derfor inviteres du og alle husets venner til åbent hus den 26. august mellem kl. 13 og 16.

Måske du har været her som kursist, underviser eller til en personlig session. Måske du blot tænker, at det er en oplagt anledning til at opleve stedet for første gang. Uanset hvad, er du meget velkommen.

Stedet har udviklet sig på mange niveauer og meget er sket siden opstarten. Kom derfor og oplev centret, som det fremstår i dag og fornem roen og energien, mens du nyder et glas vin og den magiske udsigt.

Vi er klar med et lille traktement. Og vi glæder os til at vise dig rundt, besvare spørgsmål og fortælle om centrets mange muligheder og sjove historier fra den tid, der er gået.

Så kom og få en hyggelig snak – vi glæder os til at høre, hvordan du tænker, du kan bruge stedet og dets mange aktiviteter/tilbud fremover og ikke mindst høre dine ideer til, hvordan de næste 10 år i centret kan blive endnu bedre.

Vel mødt.  Birgitte Meinert og Ole Pedersen

 

Fuldmånemeditation

Da det er fuldmåne den 26. august, har vi også et særligt tilbud til dig, der har lyst til at meditere: En guidet Fuldmånemeditation kl. 21 – 21:30.

Hvis vejret tillader det, vil meditationen foregå udendørs, ellers i det store kursuslokale på 1. sal. Husk lun påklædning, hvis det er køligt.

Når det er fuldmåne, sker der en særlig indstrømning af kosmisk energi fra Solen til Jorden. Dette fænomen finder sted fra 2 dage før og til 2 dage efter Fuldmånedagen. Når vi stiller os til rådighed for denne energi, vil der være mulighed for at skabe forvandling, klarhed og healing. Både til os selv – men også til Jorden og den verden, vi lever i.

Af hensyn til det praktiske, beder vi om tilmelding til dette arrangement på mobil 2838 1581 eller

Share