Om

Birgitte Meinert

Birgitte Meinert

Jeg er født i 1946 og arbejder som underviser, billedkunstner, healer, medium og clairvoyant rådgiver. Oprindelig er jeg uddannet farmakonom og har arbejdet hermed i mange år.

Siden 1989 har jeg uddannet mig indenfor meditation, selvudvikling og healing, og jeg fortsætter med at udvikle min værktøjskasse ved at tage på forskellige kurser, som jeg føler, er relevante for mig, og som støtter min fortsatte spirituelle udvikling. Heraf kan nævnes: kunstuddannelse, clairvoyant rådgiver, Mediumship, Theta healing, Whole-Hearted-Healing, Peak States Terapi, Tankefeltterapi, Metamedicin, og jeg er instruktør i Soul Body Fusion®. Seneste kursus var det intensive kursus: Awakening the Illuminated Heart. Her udover har jeg deltaget på flere energirejser til Andalusien, Peru og Egypten og Malta.

Formål og intention i mit arbejde

Formål og intention i mit arbejde er at hjælpe andre til at få livet til at strømme og skabe flow, til at finde glæde ved livet og følelsen af at leve sit liv fuldt og helt.

Jeg hjælper dig til bedre kontakt med din egen kraft og energi og lærer dig at blive bedre til at tolke de informationer, du modtager, så du kan blive din egen rådgiver.

Mit arbejde har mange forskellige aspekter: jeg arbejder med forskellige former for healing,meditation, clairvoyance, afdødekontakt, kanalisering af guidetegninger, portrætter, malerier, kurser foredrag og meget andet.

Share