Mark Kanalisering

Datoer for Mark kanaliseringer i den kommende tid: 4/6 – 11/6 – 18/6 – 25/6 – 2/7 – 27/8 – 2024

Hvem eller hvad er Mark?

JonetteMark er en kosmisk bevidsthed, som siden 1989 er blevet kanaliseret af Jonette Crowley, USA.

Formålet med hans arbejde er at løfte menneskeheden ud af vores 3-dimensionelle bevidsthed.

“Din virkelighed afspejler dit bevidstheds niveau”.

Igennem kurser, som er blevet optaget på CD’er, introducerer han os til oplevelser af højere dimensioner og til opvågning. Dette er udforskning af de yderste grænser for spirituel bevidsthed. Hvis du ønsker udvikling og transformation, findes der ikke noget bedre end disse kurser.

Birgitte: “Jeg har nu arbejdet med Mark kanaliseringer i over 5 år. Disse kanaliseringer er virkelig med til at skabe ny bevidsthed, når Mark tager os med til dimensioner, som vi ikke kan nå på egen hånd – endnu. Når dette sker, kan man samtidig mærke en rigtig god fysisk jordforbindelse.Aften efter aften har jeg kunnet mærke, hvordan min bevidsthed er blevet udviklet, og min evne til at fornemme og at gå nye skridt i bevidstheden er ændret markant. Jeg kan mærke, at arbejdet sammen med Mark har haft og stadig har en utrolig positiv påvirkning på mig, mit liv og min bevidsthed. Der er ikke noget man skal “leve op til”. Mark løfter alle i gruppen til nye dimensioner lige dér, hvor vi er hver især. Og hans undervisning bringer os samtidig viden og bevidsthed, som gavner os i vores hverdag. Jeg bliver aldrig træt af Mark.”

Hvorfor deltage i Mark kanaliseringer?

  • hvis du ønsker at udvikle dig hurtigere end med dine nuværende spirituelle redskaber;
  • hvis du ønsker at følge en vej, hvor du bliver ført, hvor der er retningsangivelser, men ingen dogmer eller lærer.
  • Hvis du længes efter spontane gennembrud, men ikke ved, hvordan du kommer i gang

– så kan arbejdet med Mark kanaliseringer være svaret.

Som svar på spørgsmålet “hvad har vi brug for at vide?”, svarer Mark med at udtrykke essensen af sit arbejde: Vi føler, at det bedste for jer at vide lige nu, er jeres ånd eller sjæls ubegrænsede natur, at I ikke er begrænset af fysisk eksistens, personlighed eller historie. Som individer kan I alle arbejde i mange facetterede dimensioner, som ligger udenfor hvad man kan forstå.

Vi ønsker, at I skal begynde at tro på mirakler, magi, det umulige, det utrolige, det uforståelige, det usandsynlige. Vi ønsker at menneskeheden , så meget som muligt, bryder igennem enhver tanke skabt barriere.

“Aftenbøn” fra Mark

I wish to serve
I wish to grow
I wish to know
What I need to know.

Hvordan arbejder Mark med os?

Mark skaber en kompleks energiformation, som omgiver hver deltager i gruppen, som lytter til ham på CD. Dette tillader os alle at rejse sammen, uanset hvad vores individuelle erfaringer er. Mark transmitterer energi til at stabilisere gruppen og skaber rum til at udforske andre dimensioner. Den samlede kraft af personerne som er til stede, indeholdes og formidles til alle i gruppen.

Han støtter os i at opleve sandhed og viser os, at der er enkle, praktiske metoder, vi kan anvende for at forbedre alle aspekter af vores spirituelle og fysiske liv.

Mark fører os til oplevelser af vores multi-dimensionalitet. Vi oplever klare demonstrationer af hvad vi mestrer. Vi gennembryder den menneskelige bevidstheds slør for at acceptere nye paradigmer og rumme paradokser.

Mark er mester i at føre os forbi ord og analyser til direkte oplevelser af overordnede koncepter, levemåder. Han nøjes ikke med at give os information. Han tager os med dertil hvor både spørgsmål og svar udfolder sig. På mange måder er det en form for guidet selvlæring. Det er derfor det er så kraftfuldt.

Vi følger hans energi til grænserne for bevidsthed og længere ud. Alligevel er Mark en praktisk underviser, som giver os redskaber til vores daglige liv.

Hop til toppen

Share