Mandalakort

Hvad er en mandala?

På sanskrit betyder Mandala cirkel og står som symbol for helhed og fuldkommenhed. Cirklen er en grundlæggende form, som gennem menneskets historie har haft stor betydning i utallige kulturer. De symmetriske mandala-billeder udspringer fra et centrum i billedet. Fælles for billederne er, at de giver en fornemmelse af indre ro og fred, når man fordyber sig i dem.

Som en del af mit kunstneriske arbejde har jeg beskæftiget mig med mandalaer, studeret dem, og skabt dem i kreative processer, som sandmandalaer eller malerier.

Mandalakort

Mandalakortene er fotografier af sandmandalaer, som jeg har lavet i en tilstand af fordybelse og koncentration. De er fremstillet af fint sand, som jeg har blandet med pigment. Ved hjælp af et lille kræmmerhus af kobber, anbringer jeg sandet i ganske små bunker på et groft underlag. Sandet ligger helt løst på underlaget, og billederne kan derfor ikke bevares.

Følgende sandmandalaer er trykt som kort 14 x 14 cm.

Mandalakort Mandalakort Mandalakort Mandalakort Mandalakort Mandalakort Mandalakort Mandalakort Mandalakort Mandalakort Mandalakort Mandalakort

 

Pris

1 stk. 5 kr.
Komplet sæt à 12 stk.= 50 kr.
Kuverter til mandalakort, 12 stk.= 10 kr.
+ forsendelse.

Kortene kan bestilles hos Birgitte Meinert på tlf. 28 38 15 81 eller via email/kontaktformularen.

Share