Hypnose terapi

 

Hypnoseterapi v/Birgitte Meinert,

Certificeret hypnoseterapeut

  • Ønsker du forandring i dit liv?
  • Er du træt af gamle vaner og mønstre, som ikke længere tjener dig?
  • Er der noget, du gerne vil give slip på, som begrænser dig i dit liv og din udfoldelse?

Så er hypnoseterapi måske netop det redskab, som kan hjælpe dig videre. Det kan være du har problemer med selvværd, stress, sorg, traumer, angst, fobier, højdeskræk, rygestop, vægttab og meget andet.

Det vigtigste er, at du selv føler, at du er parat til forandring.

Hypnose er et godt redskab til behandling af f.eks.: Selvtillid/selvværd – fobier – sorg – traumer – stress – depression – smertelindring – rygestop – angst – vaner – afhængighed – eksamens/præstationsangst – højdeskræk og meget mere.

Sessionen foregår på denne måde. at vi først tager en afklarende snak, hvor vi fastlægger, hvad sessionen skal handle om, og hvad du gerne vil have ændret i netop dit liv: ændre eller slippe gamle vaner, skabe positive forandringer.

Derefter sidder du behageligt i en afslapningsstol og bliver talt ned i en fordybet tilstand. Her slapper dagsbevidstheden af, og dit ubevidste kan fortælle, hvad der kan hjælpe dig på din vej. Dette er en ganske naturlig tilstand, som du allerede oplever flere gange i løbet af enhver dag: lige når du vågner, og lige inden du falder i søvn.

Du er vågen hele tiden, men i en dyb afslappet tilstand under hypnosen. Din underbevidsthed passer godt på dig, og den vil aldrig tillade, at der sker noget for dig, som strider mod din moral eller etik.

Sessionen varer omkring 1 – 1½ time.

Jeg har nu afsluttet min uddannelse til Certificeret Hypnose Terapeut november 2017 – fra Hypnoseterapeut Skolen v/Master Hypnose Terapeut Henrik Hjetting Jørgensen. Derfor tilbyder jeg  hypnoseterapi til introduktions pris i perioden fra sidst i november til og med februar 2018.

Prisen i denne periode er 500 kr. pr. session, Forløb over 3 gange for 1200 kr. og forløb over 5 gange for kun 2000 kr.

Er du interesseret, eller har du spørgsmål, kan du kontakte mig på tlf. 2838 1581 eller

Her er en lille lydfil “frikvarter ved havet”, som du kan lytte til, hvis du vil slappe af og få ny energi.

Download: Frikvarter ved havet

Testimonials:

Jeg vil sige tusind tak for 5 fantastiske sessioner med hypnoseterapi, jeg må sige at det er helt vildt hvad du har formået, at hjælpe mig med. Vi har været helt tilbage til jeg var 5 år, og få sendt og brændt masser af dårlige energier afsted. Vi har også rundet mit vægt problem, og det er helt fantastisk hvad det har gjort ved mig. Tusind tak for det.

Jeg vil anbefale Birgitte Meinert, til hypnoseterapi , hun er helt fantastisk👍❤️❤️Tusind tak    C.T.

Hypnoseterapi hos Birgitte.

Jeg har modtaget hypnoseterapi 3 gange hos Birgitte. Det har været en stor oplevelse at få sat fokus på nogle problematikker, som ved Birgittes hjælp er blevet opløst og omdannet til personlig udvikling.

– En rejse ind i mig selv og mit liv, som ved Birgittes kyndige vejledning/ guiding er blevet til nye indsigter og læring.

Birgittes skønne udstråling og personlighed skaber tillid og en afslappet stemning. 

Jeg kan varmt anbefale at modtage hypnoseterapi hos Birgitte.

Ann Due Egeslund.

 

Jeg har de sidste par måneder været i hypnoseterapi hos Birgitte Meinert og kan på det varmeste anbefale denne form for terapi.

Birgitte er utrolig rar og dygtig. Så – prøv det selv.

Marianne Møller

 

 

 

Share