Hypnose terapi

 

Hypnoseterapi v/Birgitte Meinert,

Certificeret hypnoseterapeut

  • Ønsker du forandring i dit liv?
  • Er du træt af gamle vaner og mønstre, som ikke længere tjener dig?
  • Er der noget, du gerne vil give slip på, som begrænser dig i dit liv og din udfoldelse?

Så er hypnoseterapi måske netop det redskab, som kan hjælpe dig videre. Det kan være du har problemer med selvværd, stress, sorg, traumer, angst, fobier, højdeskræk, rygestop, vægttab og meget andet.

Det vigtigste er, at du selv føler, at du er parat til forandring.

Hypnose er et godt redskab til behandling af f.eks.: Selvtillid/selvværd – fobier – sorg – traumer – stress – depression – smertelindring – rygestop – angst – vaner – afhængighed – eksamens/præstationsangst – højdeskræk og meget mere.

Sessionen foregår på denne måde. at vi først tager en afklarende snak, hvor vi fastlægger, hvad sessionen skal handle om, og hvad du gerne vil have ændret i netop dit liv: ændre eller slippe gamle vaner, skabe positive forandringer.

Derefter sidder du behageligt i en afslapningsstol og bliver talt ned i en fordybet tilstand. Her slapper dagsbevidstheden af, og dit ubevidste kan fortælle, hvad der kan hjælpe dig på din vej. Dette er en ganske naturlig tilstand, som du allerede oplever flere gange i løbet af enhver dag: lige når du vågner, og lige inden du falder i søvn.

Du er vågen hele tiden, men i en dyb afslappet tilstand under hypnosen. Din underbevidsthed passer godt på dig, og den vil aldrig tillade, at der sker noget for dig, som strider mod din moral eller etik.

Sessionen varer omkring 1 – 1½ time.

Jeg er uddannet til Certificeret Hypnose Terapeut – fra Hypnoseterapeut Skolen v/Master Hypnose Terapeut Henrik Hjetting Jørgensen.

Jeg tilbyder hypnoseterapi til 800 kr. pr. session, 2100 kr. for 3 sessioner og 5 sessioner for 3500 kr.

Er du interesseret, eller har du spørgsmål, kan du kontakte mig på tlf. 2838 1581 eller

Her er en lille lydfil “frikvarter ved havet”, som du kan lytte til, hvis du vil slappe af og få ny energi.

Download: Frikvarter ved havet

Testimonials: Hvordan oplever klienterne Hypnoseterapi hos Birgitte Meinert:

Jeg har i en periode haft et terapi forløb hos Birgitte. Hypnoseterapien har vist sig for mig at være et utroligt effektivt redskab til at få håndteret og ryddet op i mange oplevelser og følelser. Hypnoseterapien har ledt mig tilbage til episoder, situationer og følelser, som jeg end ikke selv huskede eller endda var bekendt med, men som viser sig at trække tråde til mit nuværende liv og følelser. Jeg har ad denne vej fået stor hjælp til at få gamle følelser og oplevelser på sin rette plan i mit liv, så det bliver til frugtbare erfaringer og forklaringer for min nutid. Hypnoseterapien har været et virknings fuldt redskab i min udvikling såvel som menneskeligt som spirituelt.

Birgitte har stor indsigt og erfaring, hvorfor hun formår at kombinere en eller flere terapiformer efter behov, så man altid får det bedste resultat af den enkelte behandling. Hun er utrolig dygtig og empatisk, så man får en god behandling hver gang,

De bedste anbefalinger fra mig. Connie Vinther

 

Jeg vil sige tusind tak for 5 fantastiske sessioner med hypnoseterapi, jeg må sige at det er helt vildt hvad du har formået, at hjælpe mig med. Vi har været helt tilbage til jeg var 5 år, og få sendt og brændt masser af dårlige energier afsted. Vi har også rundet mit vægt problem, og det er helt fantastisk hvad det har gjort ved mig. Tusind tak for det.

Jeg vil anbefale Birgitte Meinert, til hypnoseterapi , hun er helt fantastisk?❤❤Tusind tak    C.T.

 

Hypnoseterapi hos Birgitte.

Jeg har modtaget hypnoseterapi 3 gange hos Birgitte. Det har været en stor oplevelse at få sat fokus på nogle problematikker, som ved Birgittes hjælp er blevet opløst og omdannet til personlig udvikling.

– En rejse ind i mig selv og mit liv, som ved Birgittes kyndige vejledning/ guiding er blevet til nye indsigter og læring.

Birgittes skønne udstråling og personlighed skaber tillid og en afslappet stemning. 

Jeg kan varmt anbefale at modtage hypnoseterapi hos Birgitte.

Ann Due Egeslund.

 

Jeg har de sidste par måneder været i hypnoseterapi hos Birgitte Meinert og kan på det varmeste anbefale denne form for terapi.

Birgitte er utrolig rar og dygtig. Så – prøv det selv.

Marianne Møller

 

 

 

Share