Clairvoyance

Clairvoyant rådgivning

images (9)Hvad er det vigtigste i dit liv lige nu?
Hvad er den største udfordring for dig?
Hvorfor reagerer du som du gør?
Er du på den rette vej i dit liv?
Hvordan ser din fremtid ud?
Er der hjælp at hente?
Får du et nyt job/bolig/kæreste?
Hvad er dit næste skridt?

Hvad er en clairvoyant rådgivning? Og hvad kan du bruge den til?

Når du kontakter en clairvoyant rådgiver, er der ofte nogle udfordringer eller spørgsmål, som trænger sig på. I vores ofte travle eller stressede liv kan det ind imellem være svært at få overblik og perspektiv på sit liv. Med en clairvoyance kan jeg hjælpe dig til at få klarhed over dine udfordringer og til at se, hvordan du kommer videre. Valgene i dit liv må du selv tage, men du kan få hjælp og vejledning, så du føler dig godt rustet i din beslutningsproces.
En clairvoyance er et “her og nu” billede af hvem du er, dit liv, din situation og de faktorer, som påvirker dig. Den handler om det næste skridt i dit liv.

Varighed ca. 1 time. Pris 1000 kr.

Lidt om mig selv

Jeg er født med clairvoyante evner, som ofte har hjulpet mig på forskellig vis.
Den første del af mit liv arbejdede jeg indenfor sundhedssektoren og fik bygget mit fundament op med job, familie, børn, hus og have. Men de clairvoyante evner blev ved med at røre på sig, så jeg senere skiftede retning i mit liv og hvor jeg nu i en del år har brugt min energi og mine evner til at arbejde med clairvoyance, healing, meditation og maleri, hvor jeg også kanaliserer malerier.
Mit arbejde udvikler og forfiner sig konstant, min måde at sanse og modtage informationer på udvikler sig løbende. Det er en stor glæde at kunne hjælpe og formidle disse informationer til andre mennesker.

Vores livsproces

Jeg oplever livet som en stor læreproces, hvor vores opmærksomhed, forståelse og medmenneskelige handlemåde udvikles hver eneste dag.
Vi er alle en lillebitte del af en stor kollektiv læreproces, hvor vi påvirker verden omkring os med vores handlinger på godt og ondt.
Derfor er det vigtigt at lære at skelne og få overblik, og her kan clairvoyancen være en hjælp.

Uddannelse

Jeg har gennemført uddannelsen til Clairvoyant Rådgiver med diplom fra Clairvoyanceskolen i København, taget en 1årig uddannelse på The English School of Mediumship, samt flere ugekurser hos Billy Cook.

Udtalelser

Jeg har for et stykke tid siden været hos Birgitte Meinert, for at få åndelig vejledning ift. meget store udfordringer i mit liv. Det var en stor, men også meget behagelig oplevelse at modtage Clairvoyance fra Birgitte Meinert. Hun er et fantastisk varmt og omsorgsfuldt menneske, der er god til at sætte tingene i perspektiv og ord på fremtiden. Jeg har ikke andet end stor ros for hende og kan hjertelig anbefale en Clairvoyance Session med hende.

Mvh. Monique Revald

Jeg har brugt Birgitte gennem flere år, når jeg har haft uafklarede ting i mit liv, jeg havde brug for hjælp til at handle på. Birgitte er meget intuitiv og klartseende. Hun stiller knivskarpt ind og behandler alle spørgsmål med stor seriøsitet og etik. Hun formår med sin hjertevarme og næsten moderlige tilgang at give en meget personlig, forståelig og kompetent guidance. Og hendes mulighed for at give kombinere sin clairvoyance med en række andre spændende værktøjer og behandlinger – gør Birgitte til noget helt specielt. Derfor har jeg også anbefalet hende til mange andre….

Lone Blume

 Jeg har brugt Birgittes hjælp til såvel personlig som professional sparring i forskellige sammenhænge. Birgitte har hjulpet mig med et nyt perspektiv på tingene og gjort det muligt for mig efterfølgende at træffe nogle kvalificerede valg, som jeg på den lange bane er blevet rigtig glad for. Jeg kan derfor kun give Birgitte mine allerbedste anbefalinger.

Inge

Hop til toppen

Share