Soul Body Fusion®

0_0_0_0_250_325_csupload_66090890Soul Body Fusion® er en meget kraftfuld måde at bringe krop og sjæl sammen, som er kanaliseret fra White Eagle af Jonette Crowley, USA.

Som Instruktør af denne metode tilbyder jeg at give dig denne oplevelse og vise dig, hvordan du selv kan berige dit liv og din hverdag med den.

(Metoden kan også anvendes i mange andre sammenhænge, hvor energien i dit liv ikke flyder.)

Sessioner

Varighed inkl. samtale: 1 time. Pris 800 kr.

Det anbefales at gentage sessionen yderligere to gange med 1 uges og 2 ugers mellemrum.

Forløb med 3 sessioner med 1 uge imellem de to første og yderligere 14 dage inden den tredie: ialt 2.100 kr.

Kursus

Med mellemrum afholder Birgitte Meinert Soul Body Fusion® workshop. Denne workshop varer 1 dag, og efter kurset er du certificeret Soul Body Fusion Practitioner. Det vil sige, at du er kvalificeret til give SBF til dig selv og til andre.

Udtalelser fra klienter om Soul Body Fusion®

” Jeg føler virkelig, at der er sket en stor forandring med mig. Jeg er mere tilstede i nuet, kommet ind i mig selv på en god måde og føler en dyb indre ro, som jeg er dig meget taknemmelig for.”

(EAE)

“Der er gang i alle sager, de løser sig ikke sådan som mit hoved troede at det ville ske, men der er løsninger er på vej og det er skønt og det letter! Ja, det virker!”

(ID)

“Min husbond virkede lettere knotten, da jeg kom hjem og hele aftenen, – min alternative verden er ikke hans kop te… Da jeg gik i seng lavede jeg en SBF på ham og fra morgenstund søndag var han den fredeligste og hjælpsomme fyr længe, også overfor resten af familien. Om det er SBF på ham, mig (mine tanker om ham) eller hvad, er underordnet. Det var bare så lækkert :o)

Det fede ved SBF er for mig (indtil videre):

  • Ingen krav til mig om at ‘grave’ det rigtige frem / finde løsninger, – selv om det nu også kan være rigtig sjovt.
  • 100 % plads til modtagerens egne tanker og følelser uden indblanding fra en terapeut, som let kommer til at ville have alle andre puttet ned i samme kasse som sig selv (sat lidt på spidsen og med alle over en kam).
  • Kan ‘udøves’ på andre både med og uden deres tilladelse, da det er deres egen sjæl, som ved hvad de har brug for lige nu, og hvad ikke. Det behov har ligget meget dybt i mig meget længe.
  • Under ansigt til ansigt sidder rumholderen med knæene yderst, – hvilket jeg altid plejer at gøre, når det er muligt, da jeg instinktivt har følt det var det rigtige som ‘behandler’.
  • Plads til individuel og forskellig udførelse.
  • Ingen hero dyrkelse.”

(DK)

“Da jeg læste om den første workshop i Soul Body Fusion ® med Jonette Crowley, USA,  på “Lyngvej 16” i October, som jeg ikke deltog i, havde jeg været undervist af det spirituelle i konceptet gennem healinger og sessioner med klienter. I februar vidste jeg at jeg skulle at deltage i workshoppen, og jeg blev bekræftet i min forståelse af metoden, og følte det på min egen krop.

På kurset indså jeg at min sjæl kun var integreret ned til solar plexus, og mine ben var som benene på en kludedukke – ingen reel jordforbindelse eller styrke. Jeg havde ingen problemer med at arbejde spirituelt med klienter, fordi jeg løftede og udvidede min energi i sessionerne. I mit private liv, var det en anden sag. Jeg blev let væltet af andre og rendt over ende, så jeg mistede mig selv og dermed min kraft.

Siden  kurset er jeg meget mere “hjemme” i mig selv, bedre jordforbindelse, finder min balance hurtigere, hvis jeg mister den, og jeg er blevet udfordret enormt på min styrke af andre mennesker. Især nogle mennesker, jeg havde et modsætningesforhold til, har været meget provokeret af min nye energi, og jeg har fundet mig selv i situationer, der skabte en masse vrede indeni. En vrede, jeg har forløst og frigivet – det har øget min styrke og personlige kraft.

Jeg har haft en forespørgsel fra en tidligere kunde om at hjælpe her i foråret, så job og penge kommer min vej nu. Når jeg tuner ind på højere energier, finder jeg det nemmere og hurtigere, og med meget mere flow – jeg kan se tingene klarere. Når jeg mediterer eller fjernhealer er forbindelsen der straks og jeg holder kontakten med lethed. Min forståelse af for ex. spirituelle love er udvidet, jeg ser tingene med endnu mere dybde og forståelse end før. Jeg føler, jeg er blevet løftet til et højere niveau.”

(Kirsten Graae Jørgensen)

“Jeg bruger det dagligt, på mig selv, det hjælper på smerter, energi, og meget andet, jeg er meget glad for at have fået lov at bruge/formidle SFB.

Lidt om mine erfaringer med at bruge det på andre. En bekendt havde i et år haft problemer med at få laver sin hjemme side færdigt, så jeg gav hende en SFB. Behandling, hvor jeg de sidste 10 min, sendte intentioner til hendes hjemmeside, bagefter fortalte jeg hende, at jeg havde set en bog, hvor sider bladrede, mærkeligt hun havde set det samme. Der gik ikke en uge så var hendes hjemmeside færdig. Ud over det fik hun en fantastisk nattesøvn den første nat efter. Det har jeg oplevet andre fortælle, med nattesøvn  dejligt.

Jeg har en bekendt jeg har behandlet nogle gange, hun har flere gange oplevet at se Maria Magda Lene, komme flagrende i rødt tøj, efter første gang, spurgte jeg Jonette, og hun fortalte mig at det er Maria Magdalene, som kommer og følgjer/hjælper hende. Hun har også oplevet at få mere ro i hovedet af mine behandlinger, vi har oplevet at der kommer tårer fra det ene øje, vi har også oplevet at få latter anfald, under SFB. Jo det gør meget, dejligt.

En anden veninde bad om støtte hun skulle, opereres for bryst kræft, jeg var hos hende i tankerne, og sendte SFB. Mens hun lå og ventede på operationen, hun så 3 smilende engle, som var hos hende, det beroligede hende, og hun fik operationen vel overstået. Et stykke tid efter operationen, bad den samme veninde, om hjælp med andre bekymringer, hun fik SFB. Hendes bekymringer og humør fik det meget bedre, energi fik hun også, i 3 dage efter satte hun sig i den stol jeg havde siddet i og behandlet hende i, hun hentede energi i stolen,

Jonette, sagde til mig under en session, at jeg kan snakke med dyr, jeg havde godt nok oplevet det, men det var nyt for mig, så jeg fulgte hendes råd, og blev nærmest, vist vej, gennem 3 forretninger, de sendte mig videre til den næste forretning, hvor der kom en og underviste i telepati med dyr, det gik over al forventning, hunden som jeg skulle kontakte, begyndte at snakke til mig før telepatien var begyndt, den sagde til mig at frisk vand er dejligt. Det fortalte jeg ejeren, selv om det var udover de spørgsmål som hun havde stillet og fik svar på,  hun grinte og sagde hun havde dårlig samvittighed, for de byggede om og der var støv over alt, hun havde tænkt på hundens vand skål, og tog det til sig. Men der lærte jeg hvordan man gør. Tak for informationen ANG. Dyr Jonette , jeg kom til at bruge det, da jeg senere, behandlede en anden hund.

Jeg bruger det også når jeg vil male, ofte kommer motiverne til mig af sig selv, og ofte er det som de vokser ud af maleriet mens jeg maler, det er til stor glæde, spændende, at begynde og ikke vide hvad det bliver til, jeg føler at tingene hænger sammen SFB, og maling.

Før jul, tilbød jeg at behandle en hund med SFB. Den havde stivkrampe (nervegift) den kunne ikke spise, måtte hjælpes med opblødt mad, havde kramper oven på hovedet, og kunne ikke sove om natten, ejeren havde været ved dyrlæge flere gange, og var ulykkelig, Dyrlægen havde sagt, at den nok ikke kunne overleve. Jeg fik lov af ejeren at behandle hunden, det gjorde jeg 4 gange , over nogle uger, og kort før jul, var de ved dyrlægen igen, og han sagde den bliver rask, der var 3 dyrlæger inde og se på hunden, og i dag har den det godt, jeg har aldrig mødt hunden, men brugte et bilede af hunden de sendte, i en mail.”

(Grethe Gadegaard Hansen)

Share