Fotoalbum

Roberto Barbosa afholdt kursus i magnetisme lørdag og søndag den 8. og 9. september 2018

Det var et par utrolig inspirerende og lærerige dage.

14.15. og 16. juni 2018 – besøg af Jaap van Etten samt Christo Blaak og Stine Sølvsted.        Christal Scull experience workshop, samt workshop om de nye chakraer. En fantastisk oplevelse.

Florencio besøger Lyngvej 16 i maj 2018, hvor han kanaliserer malerier i tranceog afholdt et seminar: Nærkontakt med Florencio og ånderne. Billedet herover er “malet” af Vincent Van Gogh

 

DSC03161

Lars Mygind med nyudsprungne TFT-terapeuter august 2015

 

 

 

Annette Edel var på besøg på Lyngvej 16 den 1. - 3 oktober 2015

Annette Edel var på besøg på Lyngvej 16 den 1. – 3 oktober 2015

 

14. - 16 november 2014 havde vi et skønt besøg af Tapas Fleming, USA, som underviste i TAT.

14. – 16 november 2014 havde vi et skønt besøg af Tapas Fleming, USA, som underviste i TAT.

 

DSC03161

Jonette Crowley, initiering af 80 personer juni 2014

16. Juni 2014 – Jonette Crowley initierer 80 personer i det smukke sommervejr. Helt utrolig energi.

Sidst i juni 2011 var der Sommercamp - maleri, hvor vi var ude ved Troldesøen for at male i og med naturens materialer. Der var masser af inspiration til alle.

Sidst i juni 2011 var der Sommercamp – maleri, hvor vi var ude ved Troldesøen for at male i og med naturens materialer. Der var masser af inspiration til alle.

Sommercamp 2011   Sommercamp 2011

Weekenden 17. - 18. april 2010 holdt Lars Mygind Grundkursus i Metamedicin. Det var et intenst og lærerigt kursus med mange nye og spændende måder til at forstå sundhed og sygdom. Metamedicin kan være den indfaldsvinkel til at forstå sundhed og sygdom, som kan forene både det etablerede sundhedssystem og lægeverdenen med de alternative behandlere i et fælles mål: at skabe sundhed for alle.

Weekenden 17. – 18. april 2010 holdt Lars Mygind Grundkursus i Metamedicin. Det var et intenst og lærerigt kursus med mange nye og spændende måder til at forstå sundhed og sygdom. Metamedicin kan være den indfaldsvinkel til at forstå sundhed og sygdom, som kan forene både det etablerede sundhedssystem og lægeverdenen med de alternative behandlere i et fælles mål: at skabe sundhed for alle.

 

Den 27. maj holdt Lars Ørrild et meget spændende foredrag: Frisk som en havørn - resten af dit liv. Det var utrolig inspirerende at høre, og Lars Ørrild demonstrerede, hvordan vibrationel kinesiologi kan genoprette ubalancer i den fysiske krop.

Den 27. maj holdt Lars Ørrild et meget spændende foredrag: Frisk som en havørn – resten af dit liv. Det var utrolig inspirerende at høre, og Lars Ørrild demonstrerede, hvordan vibrationel kinesiologi kan genoprette ubalancer i den fysiske krop.

 

 

Tapas Fleming, Californien, holdt TAT kurser i Maj 2014.

Tapas Fleming, Californien, holdt TAT kurser i Maj 2014.

 

 

 

 

 

Den 6. - 7. marts 2010 var der Flydende Farver malekursus. Med meditation, masser af energi og mange forskellige materialer var der alle muligheder for at udtrykke sin kreativitet, og der blev skabt mange skønne billeder.

Den 6. – 7. marts 2010 var der Flydende Farver malekursus. Med meditation, masser af energi og mange forskellige materialer var der alle muligheder for at udtrykke sin kreativitet, og der blev skabt mange skønne billeder.Der blev skabt skønne malerier

I weekenden 22.-23. august 2009 blev der arbejdet med Yoga og Meditation. Underviser var Nina Grønbech Pfeiffer. Da vejret var skønt, foregik undervisningen både indendørs og ude i naturen.

I weekenden 22.-23. august 2009 blev der arbejdet med Yoga og Meditation. Underviser var Nina Grønbech Pfeiffer. Da vejret var skønt, foregik undervisningen både indendørs og ude i naturen.

 

Den 17. august 2009 underholdt og talte Jytte Abildstrøm ud fra emnet "Hvor får vi kræfterne fra?". Det var en livlig aften, som inspirerede og gjorde indtryk på tilhørerne - en aften med højtlæsning, spændende dialog, dukkespil, fællessang og meget mere, og hvor Jytte Abildstrøm spillede både på harmonika og på sav

Den 17. august 2009 underholdt og talte Jytte Abildstrøm ud fra emnet “Hvor får vi kræfterne fra?”. Det var en livlig aften, som inspirerede og gjorde indtryk på tilhørerne – en aften med højtlæsning, spændende dialog, dukkespil, fællessang og meget mere, og hvor Jytte Abildstrøm spillede både på harmonika og på sav

 

 

.

Den 24. maj 2009 havde Lyngvej 16 besøg af Florencio Anton, som lavede en demonstration af Mediumistisk malekunst, hvor han kanaliserede malerier af afdøde kendte kunstnere, ialt 15 stk. Her ses et eksempel af de kanaliserede malerier.

Den 24. maj 2009 havde Lyngvej 16 besøg af Florencio Anton, som lavede en demonstration af Mediumistisk malekunst, hvor han kanaliserede malerier af afdøde kendte kunstnere, ialt 15 stk. Her ses et eksempel af de kanaliserede malerier. Van Gogh

Den 5. december 2008 besøgte Jytte Abildstrøm Lyngvej 16, hvor hun læste højt af sin nye bog "Flyvende Farmors Julekalender til hele året". Her ses hun sammen med nogle af tilhørerne.

Den 5. december 2008 besøgte Jytte Abildstrøm Lyngvej 16, hvor hun læste højt af sin nye bog “Flyvende Farmors Julekalender til hele året”. Her ses hun sammen med nogle af tilhørerne.                        Hop til toppen

 

 

 

 

Share