Udstillinger

udstillinger1Mine nyeste billeder kan opleves på Center for Inspiration og Undervisning Lyngvej 16, 8660 Skanderborg. Her er billederne ophængt med beskrivelse ved hvert maleri. Udstillingen kan ses i forbindelse med arrangementer på stedet – eller efter aftale.

På denne side kan du se billeder fra tidligere udstillinger, ligesom der vil være henvisninger til aktuelle eller kommende udstillinger.

Er du interesseret i en udstilling og har du egnede udstillingslokaler, er du velkommen til at kontakte Birgitte Meinert på tlf. 28 38 15 81 eller via email-formularen for nærmere aftale.

På min udstillingsliste kan du se, hvor jeg tidligere har udstillet.

udstillinger2

Fremstilling af sandmandala – Galleri Gram Huse

Fremstilling af sandmandala - Galleri Gram Huse

Fremstilling af sandmandala – Galleri Gram Huse

Fra udstilling i Horsens

Gyldne vibrationer er titlen på de udstillede malerier. De er alle malet med akrylfarver og guld på lærred, som enten er grunderet eller er ubehandlet og forarbejdet med lag af forskellige materialer.

Malerierne beskriver, hvorledes fornyelse og nyt liv kommer ind i vores liv igennem de gyldne vibrationer, som varsler årstidernes skift.

Hvert billede består af mange lag, der er bearbejdet på forskellig vis. Gamle lag skrælles bort, nyt liv og gamle tegn kommer til syne i de gyldne lag.

udstillinger4

udstillinger5

Share