Kanalisering

Her kan du læse tekster, som jeg har kanaliseret.

31.12.2023 – Vores verden er i forandring

Der kom en kanalisering til mig en morgen hvor jeg lige var vågnet:

Det startede med at jeg oplevede hvordan min rygsøjle åbnede sig bagpå – lidt som en ærtebælg, hvor energien nu strømmede ud igennem den store åbning

fra min rygsøjle. Jeg modtager inspiration til mit næste maleri og information omkring vores verden i forandring.

Dette maleri vil vise alt – både det lyse og det mørke, som vores verden rummer, og samtidig vil det vise vejen til en ny form for bevidsthed, som vi endnu ikke har kendt, og som mange vil have svært ved at erkende.

Den nye bevidsthed ligger milevidt fra den verden, som vi kender på godt og ondt. Vores verden er ved at have nået en grænse for vækst – også selvom vi måske endnu ikke har erkendt det – men i stedet projicerer vi vores bevidsthed ud på de faktorer, som vi mener er ansvarlige: klimaet, ufred, krige, begær, magt, overforbrug, religioner, sult og nød.

Problemet er, at vi ikke er i stand til at hæve os over de mange problemer, som vi projicerer vores fornemmelse ud på, at vores verden er nået en grænse, og derfor ser vi ikke den verden som vil opstå på resterne af den gamle. Lidt som Fugl Føniks, der opstår af den brændende rede.

På samme måde vil vores nye verden begynde at opstå, når vi tager virkeligheden ind, indser at den ikke længere kan bestå og at noget helt andet må til, selvom vi endnu ikke kan få øje på det. Vi er alt for optaget af os selv og vores egen lille verden, vores behov, som vi glemmer at sætte os ind i forståelse af helheden. En ny begyndelse vil altid starte med en energi indstrømning, som bringer kaos – tænk bare på stormflod, vulkanudbrud, oversvømmelser: ingenting bliver som før, og der vil være en mulighed for at skabe fornyelse på resterne af det gamle.

Hele vores verden er bygget op på denne måde gennem millioner af år. Når noget er udlevet, nået til en grænse, når betingelserne for liv ændrer sig, må selv dinosaurerne uddø. Men intet er forgæves, der bliver altid skabt noget nyt på baggrund af det gamle – ud fra de muligheder der vil være til stede. Man kan virkelig tale om et kreativt univers og bevidsthed.

I virkeligheden skal vi måske rette vores opmærksomhed mod vibrationer. Hvem siger at dinosaurerne (eksempelvis) ikke var lige så intelligente, som vi tror vi er? De oplevede måske deres verden gennem vibrationer, lydbølger, bevægelser, følelse og behov – ligesom vi i vores verden gør det samme, blot på en lidt anden måde. Er det ene så bedre end det andet? Nej – begge dele blot ER. Det handler om at være i overensstemmelse med det som er, så rent og klart som muligt og så lade kreativiteten flyde frit til at videreskabe den verden vi lever i, – en verden under forvandling.

Energi er altid i bevægelse, vi lever ikke i en statisk verden, der vil altid være forandring.

Hvordan vil det være at være menneske i en verden i sammenbrud? Det har vi set bølger af i de tidligere verdenskrige. Ikke just opløftende at tænke på. Og nu står vi på tærsklen til det endelige kollaps af energi og bevidsthed, som vi har kendt den.

Det vi kan arbejde på, er at skabe nogle sunde og levedygtige grundstrukturer, som kan danne base for den nye verden. Og det må vi gøre uden at kende slutresultatet. Det er på en måde virkelig spændende. Hvis vi vidste hvor det hele førte hen, ville det ikke være lige så inspirerende som at forestille sig – og opleve, at alt kan ske.

Kommende gruppeforløb: Kreativ Bevidsthed

I forlængelse heraf laver jeg et gruppeforløb som jeg kalder for Kreativ Bevidsthed. Mine tanker herom er, at man mødes ca. 1 gang om måneden i 2-3 timer. Formålet vil være at hjælpe med at løfte vores personlige og kollektive bevidsthed og være med til at skabe nye grundstrukturer som fundament for den verden vi bevæger os hen imod.

Jeg forestiller mig, at vi starter med en fælles kollektiv meditation som udgangspunkt. Derefter måske noget bevægelse til musik. Så går vi i maleværkstedet, hvor hver enkelt giver sin meditation og/eller inspiration et unikt kreativt udtryk til hjælp for den kollektive proces. Husk på, at du er helt unik, og hvad du skaber, vil være en brik i den nye grundstruktur, som KUN DU kan skabe.  Til sidst vil vi samles og opleve de billeder som er blevet skabt i gruppen, inden vi slutter af med en kort meditation.

Datoer:

søndag, den 4. februar kl. 14 – 17

søndag, den 24. marts kl. 14 – 17

søndag, den 21. april kl. 14 – 17

søndag, den 26. maj kl. 14 – 17

søndag, den 16. juni kl. 14 – 17

Pris pr. gang kr. 400,- inkl. kaffe/te som indbetales til Nykredit Bank 8117 – 0001502306 eller MobilPay 675275 ved tilmelding.

Tilmelding til Birgitte Meinert på   eller mobil 28381581

Sted: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, 8660 Skanderborg

Share