Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åndelig Healings Kirurgi – med medium Roberto Barbosa

1. juli 10:00 - 2. juli 18:00

Åndelig Healings Kirurgi

Med det helbredende medium Roberto Barbosa

Fredag den 1. juli 2022 

Kl. 10 eller kl. 14, samt

Lørdag den 2. juli 2022 

kl. 10 eller kl. 14

For ottende gang i Danmark, vil det helbredende medium Roberto Barbosa fra Brasilien udføre åndelig healings kirurgi uden fysiske indgreb. Den spirituelle Kirurgi er ikke et fysisk indgreb men består af en magnetisme der stammer fra to kilder: Organisk Magnetisme (den fysiske krop af medium) og den åndelige magnetisme (ånder).

Magnetiske kirurgiske indgreb er meget hurtige (fra 3 til 20 minutter pr person) og de åndelige læger benytter fire materialer: sprit, vat, sterilt saltvand og plaster. Gennem det fysiske medie, berører ånderne patienterne de steder hvor der er smerte og sygdom. Magnetisk Spiritual Kirurgi bruges til ALLE typer af kroniske sygdomme, uanset om de har fysisk, psykisk eller energimæssig oprindelse.

Nogle patienter fortæller, at de får en følelse eller fornemmelse af et reelt fysisk indgreb.
Magnetiske Kirurgiske indgreb er en komplementær alternativ behandling, så patienterne bør aldrig opgive de behandlinger og den medicin, der er ordineret af deres traditionelle medicinske læger.

Alle behandlingerne er gratis, men det koster 150 kr. at deltage i arrangementet (som betales kontant ved ankomst) Beløbet dækker Robertos rejseomkostninger, ophold, materialer og lokaleudgifter samt velgørenhedsarbejdet i Brasilien som foreningen ”Instituto Adolf Fritz” tilbyder (kan ses på www.institutofritz.com.br

Tilmelding til Birgitte Meinert på tlf. 2838 1581 eller
Sted: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, Hylke, 8660 Skanderborg

Share
Translate »