Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Astrologi: Hvad sker der på Jorden i disse år?

27. september 2021 19:00 - 21:00

kr. 100,

Foredrag med: Terapeutisk astrolog Kaj Larsen

Astrologi: Hvad sker der på Jorden i disse år?

 

 

Mange spørger, hvorfor skal Jorden og alle menneskene opleve nogle så begivenhedsrige år, som årene fra 2019 til og med år 2024?

Vi kan stille spørgsmålet til astrologiens 11 planeter, og de yderste 6 planeter har et klart svar og budskab. Mange mennesker skal have deres livsvej justeret og det har ligget, som en udfordring meget længe. Nogle vil vælge at forblive i den energi, som tilhører Fiskens tidsalder og andre vil vælge den energi, som tilhører Vandmandens tidsalder.

Temaer:

Finanskrisen begyndte i år 2008, men slutter den først i år 2024? Hvordan hænger det hele sammen? Det kan planeten Pluto fortælle meget om.

Har vi særlige økonomiske udfordringer i disse år? det kan planeten Uranus vise og fortælle meget om.

Begyndte coronakrisen i 2019 og hvornår sluttede den? Det kan planeten Chiron vise meget om ud fra et klart rødt billede.

Hvordan ved vi, at vi er i overgangen fra Fiskens tidsalder til Vandmands tidsalder? Hvilken betydning får det for os alle? Det er der flere planeter, som kan give et svar på.

Bevæger vi os mod en mere sensitiv og næstekærlig fremtid? Det vil både Jupiter og Saturn gerne vise i ord og billeder.

Det er for mange mere vigtigt i disse år end tidligere, at gå sjælens vej og derfor ser vi nærmere på energien fra de tre karmiske planeter: Saturn, Chiron og Pluto.

Mange mærker den splittelse og ulighed, der er på Jorden, og mange spørger om den vil ændre sig? Det ser vi nærmere på, da det fint kan ændres, hvis de styrende personer i de forskellige lande vil gøre noget for befolkningen.

Det store tema for os alle, er at få en tilstrækkelig klarhed og viden om perioden fra år 2019 – 2024. Jo mere viden vi alle har, jo mere roligt kan vi tage det. Mange ting går helt som planeterne i årevis har forudsagt, og der sker rigtig meget frem til og med år 2026.

 

Entré kr. 100,- , gerne kontant.

 

Der er mulighed for at købe Kajs nye astrologibøger.

 

Tilmelding til Birgitte Meinert på tlf. 28381581 eller

 

Share

Detaljer

Dato:
27. september 2021
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
kr. 100,
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
www.astrologi-info.dk

Sted

Lyngvej 16
Lyngvej 16, Hylke
Skanderborg, 8660 Danmark
Telefon:
28 38 15 81
Hjemmeside:
http://www.birgittemeinert.dk
Translate »