Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

De 12 hellig æg – en kollektiv meditationsrejse

15. maj 10:00

De 12 Hellige Æg

– en kollektiv meditationsrejse.

Forløbet og meditationerne ledes af Christina Meinert, spirituel vejleder.

 

 

Har du lyst til at være med til at udruge/åbne op for de nye energier som kommer til jorden og menneskeheden i disse år?

Dette forløb er en kollektiv proces, fordi vi sammen skaber et felt -et fundament, en form for rede, hvori vi meditativt arbejder med at udruge et æg ad gangen. Ved at være flere løfter vi vibrationen og energien, og det er det som udrugningsprocessen har brug for.

Disse er æg er kommet til mig i en drøm i starten af 2022, og de handler om nye bevidstheder, som er på vej til os. De kommer med en ny forståelse, en ny vibration og indtil videre har det været enormt kraftfuldt at arbejde med dem.

 

Når vi mødes, er det i en guidet meditation. Der vil være lydhealinger undervejs. Efter meditationen vil vi dele vores oplevelser og bagefter er der tid til at arbejde kreativt med den nye energi. Vi gør det ved at male/tegne. Den kreative proces er med til at kropsliggøre vores oplevelser med den nye energi.

 

Arbejdet med De Hellige Æg er en proces som løber over 12 måneder. Man kan støde til undervejs, men ønsket er at skabe en gruppe som har lyst til at være med hver gang. Vi startede op i april 2022. Herunder er datoerne for den kommende periode.

 

Det er muligt at være med i den fysiske gruppe, som mødes på Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, 8660 Skanderborg, og den onlinegruppe som mødes via link til zoom. Desuden er der en facebook-gruppe, hvor man kan følge processen undervejs. Den hedder ”De Hellige Æg”.

Du kan læse mere om processen og tilmelde dig på www.christinameinert.dk

Datoer til fysisk møde:

 1. maj kl. 10
 2. juni kl. 19
 3. juli kl. 10
 4. august kl. 19
 5. sept. kl. 10

Tilmelding til fysisk gruppe her via link

 

Datoer til online møder:

 1. maj kl. 20
 2. juni kl. 20
 3. juli kl. 20
 4. august kl. 20
 5. sept. kl. 20

Tilmelding til online gruppe her via link

Share

Detaljer

Dato:
15. maj
Tidspunkt:
10:00
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , , ,

Sted

Lyngvej 16
Lyngvej 16, Hylke
Skanderborg, 8660 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
28 38 15 81
Se Sted hjemmeside

Arrangør

Christina Meinert
Translate »