Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Miniworkshop med Anne Risager

21. december 13:00 - 16:00

kr. 250

MiniWorkshop med Anne Risager

 

På disse workshops skal vi arbejde med at forankre og integrere større dele af din bevidsthed. Vi arbejder personligt og kollektivt og gennem guidede meditationer åbner jeg op for dit potentiale. Anne Risager hjælper med at styrke og hele de systemer i din krop, som skal holde de nye energier, mens du transformeres.

Workshoppen tager udgangspunkt i de energier, der er til rådighed, samt deltagernes tilstand på dagen. Da der er planlagt flere datoer, er det muligt at følge dem i et forløb. Anne Risager løfter sløret for hvad der sker i energierne på jorden, men hovedfokus er at skabe et trygt rum, hvor vi kan vokse og udvide vores bevidsthed.

Vi arbejder med den Guddommelige Feminine Kilde – en vidunderlig energi, som integreres i dig. Energien giver dig balance, ro, nærvær og er samtidig et kraftfuldt værktøj til at opnå indviede bevidstheder.

Gennem guidede meditationer vil du blive healet, integrere nye energier og modtage indvielser. Anne Risager kanaliserer de værktøjer, som er bedst egnet til at integrere de nye energier og løfte gruppens energi. Vi arbejder med at hele kollektive traumer, og du får opgraderet dit DNA, styrket dit nervesystem og pinealkirtel og integrere dit højere selv

 

Dato:

Mandag d. 21/12: klokken 13-16  – Pris 250kr

Prisen er inkl. kaffe og kage

Tilmelding skal ske til Anne Risager på

Betaling ved indgangen.

Sted: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, 8660 Skanderborg

Share

Detaljer

Dato:
21. december
Tidspunkt:
13:00 - 16:00
Pris:
kr. 250
Begivenhed Kategorier:
, , , , , ,
Hjemmeside:
www.heldinkrop.dk

Sted

Lyngvej 16
Lyngvej 16, Hylke
Skanderborg, 8660 Danmark
Telefon:
28 38 15 81
Hjemmeside:
http://www.birgittemeinert.dk

Arrangør

Anne Risger
Translate »