Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Den guddommelige feminine kilde

27. august 19:00 - 21:00

kr. 250

Workshop med Anne Risager:

Den guddommelige feminine kilde

 

Den guddommelige feminine kilde -få hjælp til at forankre og integrere større dele af din bevidsthed, udbygge din regnbuebro mellem himlen og jorden og få hjælp til at håndtere de fysiske og mentale udfordringer, der naturligt dukker op, i en tid med så intens forandring.

 

Vi skal arbejde med den guddommelige feminine kilde – en skøn energi, som jeg integrere i dig og som vil give dig et forankrings og udviklingspunkt i din fysiske krop, som du altid kan forbinde dig med og vende fokus ind indad, når der er kaos omkring dig. Kilden giver dig balance, ro, nærvær og udvidet bevidsthed midt i din hverdag.

 

Gennem guidede meditationer vil du blive healet, integrere nye energier og modtage indvielser. Vi bruger mange forskellige “hjælpemidler” – Fx. åndelige læger, transformerende møder med guider,  DNA aktivering og dyb integration af dit højere selv.

 

Workshoppen tager udgangspunkt i de energier, der er i spil og den tilstand deltagerne er i på dagen. Da der er planlagt flere datoer, er det muligt at følge dem i et forløb.  Anne Risager løfter sløret for hvad der sker i energierne på jorden, men hovedfokus er at skabe et trygt rum, hvor vi kan vokse.

Vi vokser mest når vi transformere det, som tynger os, så på hver workshop vil en del af tiden være tilegnet personlig deling og kollektiv healing.

Datoer:

Torsdag 27/8, 24/9, 22/10, 12/11: Klokken 19-21 –  pris 250kr

Lørdag d. 12/12: klokken 13-16  – Pris 350kr

Prisen er inkl. kaffe og kage

Tilmelding skal ske til Anne Risager på

Betaling ved indgangen.

Sted: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, 8660 Skanderborg

 

Share

Detaljer

Dato:
27. august
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
kr. 250
Begivenhed Kategorier:
, , , ,
Hjemmeside:
www.heldinkrop.dk

Sted

Lyngvej 16
Lyngvej 16, Hylke
Skanderborg, 8660 Danmark
Telefon:
28 38 15 81
Hjemmeside:
http://www.birgittemeinert.dk

Arrangør

Anne Risger
Translate »