Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dit selvværd sidder i Solar Plexus

26. april 19:00 - 21:00

 

v. psyke – krop og helhedsterapeut Dorte Trønninge

 

 

 

 

 

 

 

 

Solar Plexus er placeret lige under brystet, og dette chakra handler om ”retten til at være dig”. Kan du anerkende dig selv, rose dig selv og tage imod roser? Vil de andre acceptere dig når du er DIG. Kan du være DIG uden behov for de andres anerkendelse?

Tør du stole på din egen dømmekraft, og ikke have brug for at høre andres mening først?

Kort sagt: Kan du stå i din egen POWER, eller kommer du ofte til at give din POWER væk?

Kan du nikke genkendende til at have fordøjelsesproblemer, spændingshovedpine, nakkesmerter, kvalme, være overfølsom overfor kritik, ofte gå i forsvar eller stiller du meget store krav til dig selv?

Kan du genkende nogen af disse, så er du ikke alene. Jeg havde i over 30 år daglige smerter i Solar Plexus, og sidder nu med et utal af klienter med samme symptomer.

Nogen beskriver det som et bælte der strammer under brystet, andre som kulde eller en stille dunken.

For 10 år siden besluttede jeg nu var det nok. Jeg ville ikke leve mit liv på andres præmisser mere, og jeg ville have ro i mit Solar Plexus.

Jeg arbejdede med årsagen, da jeg på mit terapistudie blev bevidst. Gik all in hver eneste dag, og i dag har jeg ikke mærket mit Solar Plexus siden. Har ikke irriteret tyktarm mere, har ikke haft hovedpine de sidste 8 år, aldrig kvalme mere og har lært hvordan jeg står op for mig selv på en pæn og sober måde.

Jeg har hjulpet klienter af med mange års migræne, fordøjelsesproblemer og nakkesmerter, fordi ubalancen stammede fra Solar Plexus.

Når du først har fået indsigter og handler på dem, kommer der ikke bare ro i Solar Plexus, men i hele kroppen. Og jeg kan kun sige, at det er en kæmpe befrielse.

Det handler om at blive bevidst, tage ansvar og handle på årsagen. Men det er ikke nemt at tage ansvar og handle, når du ikke er bevidst.

Foredraget vil give bevidsthed, rensning og healing. Koblet sammen med masser af redskaber du kan bruge i dit liv efter foredraget.

Billet til 225 kr. (plus gebyr) købes på www.billetto.dk

Du kan læse mere om mig på www.psykeoghelbred.dk

 

Sted: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, Hylke, 8660 Skanderborg

Køb billet her

 

Tidligere deltagere skriver:

TAK for et fantastisk foredrag. Du ramte plet på alt hvad du talte om. Jeg genkendte det hele, og jeg ville bare ønske jeg havde vidst det for mange år siden. Under foredraget svedte jeg rigtig meget, og dagen efter kunne jeg mærke, at jeg var SÅ klar til til at bruge alle de gode redskaber vi fik.

En hverdagssnak om selvværd var lige hvad jeg trængte til. På en glad og opløftende måde præsenterede Dorte et emne, som ofte er tabu-belagt og fyldt med skyld og selvnedgørelse. Hendes passion for at hun selv, og andre skal ha’ det godt, og hendes ærlige og direkte personlighed skinnede igennem hele aftenen. Hun gav mange let anvendelige værktøjer og eksempler på, hvordan vi selv kan løfte os op i solskinnet. Jeg gik derfra og følte mig som verdens bedste udgave af mig selv. Tak.

Tak for en fantastisk opløftende aften

 

 

 

Share
Translate »