Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Livets fodspor – om at skifte retning i livet og følge sit kald.

16. marts 2023 19:00 - 21:00

Lilli Sørensen gik fra et akademisk miljø som overlæge til at forandre sit liv og vende det hele på hovedet til en ny virkelighed baseret på åndelighed og spiritualitet. Igennem over to år har hun dagligt nedskrevet de ord, der er kommet til hende. Det er blevet til Breve fra Jesus.

Transformative breve, der har understøttet hendes liv og bidraget til en dybere forståelse i rejsen af at være menneske og det at finde hjem. Fra at være opvokset i et missionsk miljø og være overlæge gennem mange år til at følge sit indre kald og forlade det etablerede system for at grundlægge sit eget virke. Et karriereskifte af dimensioner. Brevene initialt var en helt privat proces, men nu deler hun ud af de visdomsord, der også kan forandre andre menneskers liv. Som en budbringer fra Hjertets Univers. Der bliver læst op af de nyeste Breve fra Jesus og reflekteret over ordene. Du bliver som tilhører inviteret til din egen reflektion.

 

 

 

 

 

 

Lilli Sørensen har gennem over to år modtaget kanaliserede breve fra Jesus. Transformative breve, der har understøttet hendes liv og bidraget til en dybere forståelse i rejsen af at være menneske og det at finde hjem. Fra at være opvokset i et missionsk miljø og være overlæge gennem mange år til at følge sit indre kald og forlade det etablerede system for at grundlægge sit eget virke. Et karriereskifte af dimensioner. Brevene initialt var en helt privat proces, men nu deler hun ud af de visdomsord, der også kan forandre andre menneskers liv. Som en budbringer fra Hjertets Univers. Der bliver læst op af de nyeste Breve fra Jesus og reflekteret over ordene. Du bliver som tilhører inviteret til din egen reflektion.

 

Pris kr. 150 – betales kontant ved indgangen

 

Tilmelding til eller 28381581.

Sted: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, 8660 Skanderborg

 

Share
Translate »