Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Menneskehedens Største Chok og Den Største Gave

8. februar 2023 18:30 - 22:00

Foredrag  v/Eskild Tjalve

MENNESKEHEDENS STØRSTE CHOK- OG DEN STØRSTE GAVE
Om 3 års prøvelser og udfordringer
Et foredrag, der handler om det voldsomme drama, der er sket i menneskeheden de sidste 3 år. Vi kommer ind på utallige emner og situationer, sikkert også chokerende forhold, der overgår din fantasi. Meget bliver forklaret, så du kan forstå det og navigere efter det.

VIGTIGT: Del dette opslag til så mange som muligt, så flere og flere kan lære sandheden at kende!!!

Hvis vi vil forstå det, der er sket de sidste 3 år, må man se ind under overfladen og erkende en meget ubehagelig skjult verden. ELLERS KAN MAN INTET FORSTÅ!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt hvad vi har været udsat for – restriktioner, sygdomme, falske vacciner, coronapas, mange dødsfald, demonstrationer, lukning af virksomheder, stramme lovgivninger, ministre der lyver, uenige sundhedseksperter, enorme truck-demonstrationer, sprængning af gasledninger i Østersøen, krigen i Ukraine, svindel ved præsidentvalg, m.m.– alt dette hænger sammen!
Hvordan alt dette hænger sammen bliver forklaret i foredraget.
Baggrunden er en yderst alvorlig kamp mellem lyset og mørket, mellem menneskehedens godhed, lys og kærlighed mod andre menneskers mørke, dvs. ondskab og iskold besættelse af at kontrollere og styre verden. De gør det allerede i stor udstrækning gennem udbredt korruption og mind control verden over. En stærk global millitæralliance kæmper for lyset, men da det, der sker, foregår usynligt, så ved størsteparten af Jordens befolkning ikke, hvor alvorligt det har været.

Status lige nu er, at lyset stort set har overtaget, men der er stadig mørke mennesker tilbage, som vil kæmpe til det sidste. Det er lige som i skak, hvor den ene part kan blive skakmat, dvs. man kan se at spillet er tabt for den ene, selv om der kan tages flere træk inden det fulde nederlag.

Når mørket er opløst, skal vi nytænke vores værdier og skabe en helt ny civilisation, baseret på det bedste i mennesket, og uden at blive bremset af mørket.
DETTE ER GAVEN, DER VENTER OS

Se meget mere om dramaet og om steder og tider for foredraget:
https//www.eskildtjalve.dk/foredrag

 

Tilmelding til Birgitte Meinert på eller 28381581

Entré kr. 200,- som betales KONTANT ved indgangen

Sted: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, Hylke, 8660 Skanderborg

 

 

Share
Translate »