Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

På Kærlighedens Vej

11. juni 2022 9:30 - 17:30

 

 

 

På Kærlighedens Vej mod mere livsenergi, livskraft og lidenskab med lyd, bevægelse og åndedrætsmeditationer

 

 

 

 

 

 

 

 

Kærlighedens vej – fra sindet til hjertet – begynder ved kroppen. Workshoppen bringer en oplevelse af ​​en ny virkelighed, et nyt perspektiv, der ser bort fra intellektets styring, som forhindrer os i at være naturlige og spontane, til i stedet at føle og leve vores egen originalitets virkelighed, styret af intuitionens stemme.

Vores invitation er, at du lærer din indre bolig at kende, feltet hvor din sjæl og dit hjerte blomstrer.

Din krop, følelser, tanker og ånd består af energi. Blokeringer og stillestående energi i dit system kan have negative konsekvenser for din generelle trivsel og helbredstilstand. Når energien først kommer i balance, og positiv energi erstatter den giftige og stillestående energi, responderer kroppen med bedre sundhed.

Et sundt energilegeme nedsætter også følelsesmæssig og mental stress, afbalancerer vores hormonsystem m.m.

De guidede øvelser har til formål at udrense energien for blokeringer i de 7 hovedchakraer, skabe balance, bevægelse og hæve vibrationerne og den generelle livstilstand. Det handler om at stimulere din egen krops produktion af bioenergi og bioelektricitet – mere livsenergi, livskraft og lidenskab.

Underviser er Dorthe Serles, som igennem en længere årrække har studeret og opnået kursus- og undervisningserfaring i dans, bevægelse og åndedrætsmeditation i Brasilien.

Dorthes rolle på dette kursus er at være facilitator, og bidrage til, at deltagerne får sat gang i sine egne udviklings- og healingprocesser.

Rent musikalsk byder denne 1-dags workshop på en bred vifte af musik i forskellige stilarter udvalgt af Lars Borg som DJ til dans, bevægelse og meditationer. Lars er uddannet klassisk kontrabasist og vil desuden til udvalgte meditationer skabe lydhealing i rummet med live improvisation på kontrabassen.

Tid: Lørdag d. 11. juni  kl. 9.30-17.30

Sted: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, Hylke, 8660 Skanderborg

Pris: 1.250 kr.

Medbring: Man skal selv medbringe frokost, men der vil være kaffe/the, frugt/snacks undervejs. Medbring desuden egen yogamåtte eller andet liggeunderlag samt tæppe til at have over dig under nogle af meditationerne. Kom i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i samt en ekstra trøje og eventuelt sokker.

Har du spørgsmål til workshoppen, så kontakt Dorthe Serles på tlf. 27 21 02 60

Tilmelding til Dorthe Serles på sms 27 21 02 60 eller

Efter tilmelding indbetales kursusgebyret til bankkonto i Spar Nord: 91012010223760

Overnatning kan bestilles hos Birgitte Meinert på Tel 28 38 15 81 eller på

 

Citater fra tidligere deltagere

 

”Der var et fantastisk flow dagen igennem, mens Dorthe Serles guidede os igennem meditationer og åndedræts øvelser – og Lars Borg spillede intuitivt på kontrabas – så englene sang – og tog os med til nye smukke steder i meditationen.

Vi fik igennem dans og øvelser med kroppens bioenergi, frigivet ophobet affald og opbygget nye energier – mange fortrængte følelser blev frigjort.

En dag i kærlighedens tegn – stor tak til Dorthe og Lars ”

 

”Ja tusinde tak for så berigende en dag i kærlighedens tegn , hvor både krop og sind blev berørt af engle lyd og vinger  ”

 

”Kommer gerne igen , tak for dagen ”

 

”Og I gjorde det bare SÅ fantastisk

Og SKØNT I vil brede det ud  Ih, hvor jeg glæder mig til I kommer til Sjælland (….selvom der er skønt på Vitskøl kloster) ”

 

 

Share

Detaljer

Dato:
11. juni 2022
Tidspunkt:
9:30 - 17:30
Begivenhed Kategorier:
, , , , , , , , ,
Hjemmeside:
www.brazbiz.dk

Sted

Lyngvej 16
Lyngvej 16, Hylke
Skanderborg, 8660 Danmark
Telefon:
28 38 15 81
Se Sted hjemmeside

Arrangører

Birgitte Meinert
Dorthe Serles
Translate »