Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vild med Farver – Pouring Art

12. oktober 2019 10:00 - 13. oktober 2019 16:00

Dk. 1500,

POURING ART – FLYDENDE AKRYL

SPIRITUEL, SANSELIG KUNST

LÆR AT LAVE KUNSTVÆRKER PÅ EN WEEKEND!

Underviser Henrik Kruuse Sandstrøm

https://www.facebook.com/henrik.ketelsen.9/videos/10218611711342602/

Begge dage kl. 10 – 16

Lørdag og søndag den 12. og 13. oktober 2019

 

FLYDENDE AKRYL – POURING ACRYLIC

Har du lyst til at arbejde med kunst og lære at lave fantastiske billeder på en enkelt weekend?

 

Maling med flydende akryl er en fantastisk måde at arbejde med kunst på, og teknikken kræver ingen forudsætninger med hverken tegning eller maling. Det eneste, du behøver, er lysten til at udtrykke sig med farver og former.

De magiske billeder vokser frem for øjnene af en, og udtryksmulighederne er uendelige. Teknikken er en unik mulighed for at lade intuition og fantasi styre og frembringe kunst. Har man først stiftet bekendtskab med denne FANTASTISKE maleform, så slipper man den ikke igen.

 

 

 

 

HENRIK KRUUSE SANDSTRØM

Henrik har arbejdet med kunst, lyrik og musik i over 35 år. Han har udgivet flere digtsamlinger og har afholdt kunstudstillinger og foredrag i både Tyskland og Danmark. Temaerne for hans kunst kredser om menneskets indre og ydre landskaber, sjælens spejl og livsglæde og kærlighed. Henrik har med 18 år som lærer stor erfaring med at undervise og videregive sin passion for kunst.

 

Inden for teknikken FLYDENDE AKRYL er Henrik pioner i Danmark med over 250 værker bag sig. Han har holdt over 20 workshops og vejleder ugentligt folk over hele verden.

 

Henrik har lovet at komme og indvie os i sine hemmeligheder og ”guldkorn” ud fra erfaringerne med, hvordan vi alle kan lære at lave smukke kunstværker. Hans kurser i Pouring Art rummer muligheder både for begyndere og mere erfarne kunstnere. Man får en grundig indføring i forståelsen for denne kunstart i både teori og masser af praksis, så man ikke bare kommer til at lave smukke værker, men også får en grundforståelse for, hvorfor tingene virker, som de gør.

 

 

 

 

WORKSHOPPEN

Dette kursus giver en introduktion til teknikken og muligheden for at producere nogle værker under kyndig instruktion og retter sig mod dig, der har lyst til at lave smuk kunst og måske sikre dig julegaverne til hele familien. På workshoppens første dag gennemgås teorien bag ”Flydende Akryl” og de mest almindelige grundteknikker. På anden dag afprøver vi, hvordan man kan arbejde med det kunstneriske udtryk og føre det over på større lærred formater.

Anja fra Kunstladen i Vejle har fyldt bilen op med materialer.

 

 PRISEN FOR TO DAGES WORKSHOP (UDEN STARTPAKKEN) ER KUN 1500,-

Kurset oprettes ved minimum 8 deltagere

Der vil være kaffe/te og kage under kurset. Medbring frokost samt praktisk tøj.

 

STED: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, Hylke, 8660 Skanderborg

 TILMELDING: til Birgitte Meinert på tlf. 28 38 15 81 eller

 

Mulighed for overnatning i delt dobbeltværelse, kr. 250,- pr. nat, hvis du selv medbringer linned og håndklæde, eller det kan lejes for 75 kr. Bestilles samtidig med tilmelding til Birgitte Meinert.

 

PRAKTISKE INFORMATIONER:

Det er mulighed for at købe en startpakke med materialer på kurset.

Den indeholder:

  • Galeria 500ml (rød, blå, gul, hvid, sort) – kunstnerkvalitetsmaling
  • 1x limlak
  • 2x lærreder (20×20 cm), 2x lærreder (30×30 cm)

 

Prisen er af 600kr ved køb på kurset. Ved bestilling og betaling af startpakke på forhånd er særprisen 550kr. Normalprisen for disse materialer er 850kr. Dette tilbud fås ved indbetaling af beløbet på mobilpay 78078 til By Anja Lisa, med angivelse af ”startpakke til 11.-12. maj” i forbindelse med tilmelding til kurset.

Ekstra lærreder og materialer kan tilkøbes på stedet. Deltagerne kan også medbringe tilsvarende materialer selv og gerne en dessertbrænder og silikonespray/-dråber, som bruges til at frembringe cellestrukturer i malerierne, men disse ting kan også lånes på kurset.

 

Share

Detaljer

Start:
12. oktober 2019 10:00
Slut:
13. oktober 2019 16:00
Pris:
Dk. 1500,
Begivenhed Kategorier:
, , , , , ,
Hjemmeside:
http://uniqueart.dk

Arrangør

Birgitte Meinert
Telefon:
28 38 15 81
E-mail:
birgitte@birgittemeinert.dk
Hjemmeside:
http://www.birgittemeinert.dk

Sted

Lyngvej 16
Lyngvej 16, Hylke
Skanderborg, 8660 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
28 38 15 81
Hjemmeside:
http://www.birgittemeinert.dk
Translate »