Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sjælekontakt – få ny viden om sjælen, med demonstration

24. april 2018 19:00 - 21:30

Dk. 100,

Foredrag med psykolog Camilla Trab Nielsen

 

En Sjælekontakt er en højere form for kontakt, der er forskellig fra clairvoyance og kanalisering. Jeg kan kontakte alle sjæle – både hos nulevende mennesker, afdøde, engle og åndelige vejledere

Ved nulevende mennesker er det muligt at kontakte den del af Sjælen, der ikke er inkarneret. Sjælen kan være på en helt anden måde end den person, som vi kender på Jorden. Her fremstår vedkommende måske som en grå mus, mens sjælen er en værre festabe.

Et menneske kan også fremstå usympatisk, selvom sjælen er meget kærlig. Det kan give helt nye forståelser af dig selv og af personer, som du troede, at du kendte. Man kan faktisk blive ret overrasket.

Foredraget er baseret på den information og viden, jeg har fået af sjælene. Det er en meget direkte og letforståelig information. Du vil få en helt ny og højere forståelse af, hvordan Sjælen er, hvilke aftaler og bånd sjæle har med hinanden og hvad meningen med livet egentlig er.

Undervejs laver jeg flere demonstrationer af sjælekontakt for deltagerne. Har du et personligt spørgsmål eller en afdød, du gerne vil i kontakt med, er det en mulighed. Der er også mulighed for at kontakte f.eks. kendte og historiske personer.

Holdes af psykolog og clairvoyant Camilla Trab Nielsen. Hun har i flere år arbejdet på et alternativt behandlingscenter med psykologi og sjælekontakt og er vant til at rådgive mennesker i alle aldre.

Entré kr. 100,- inkl. kaffe/te og kage.

Sted: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, Hylke, 8660Skanderborg

Tilmelding til Birgitte Meinert, tlf. 2838 1581 eller

Share

Detaljer

Dato:
24. april 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Pris:
Dk. 100,
Begivenhed Kategorier:
, ,

Sted

Lyngvej 16
Lyngvej 16, Hylke
Skanderborg, 8660 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
28 38 15 81
Hjemmeside:
http://www.birgittemeinert.dk
Translate »