Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udvikling af dine spirituelle evner

15. januar 2022 10:00 - 16. januar 2022 16:00

Workshop med Annette Edel

Den 15.-16. januar, 2022. Lørdag kl. 10 – 17, søndag kl. 10 – 16

Denne workshop er udsolgt. Der kommer en ny workshop med Annette Edel den 21.-22. maj 2022, som du allerede nu kan tilmelde dig.

Kom tættere på din egen åndelige guide og hjælpere og mærk deres berøringer. Du vil lære at mærke kærligheden fra den åndelige verden, så den føles sand og rigtig for dig. Det vil give dig et stærkere link til den åndelige verden.

Mediumship og psykiske evner er unikke for hver enkelt. Med ekspert hjælp bliver du løftet gennem fælles øvelser og en til én support.  Der vil være hjælp og guidance til at udvikle dine spirituelle gaver og åbne for dine muligheder til at nå dit højeste potentiale.

Vi arbejder med mange forskellige facetter indenfor formidling af kontakten til den åndelige verden. Det kan være clairvoyance, afdøde kontakt, platformsarbejde, healing, meditation, englehealing, budskaber, kanalisering, psykometri, psykisk kunst og meget mere.

Workshoppen henvender sig til deltagere på alle niveauer.

Underviser er Annette Edel, internationalt clairvoyant medium, kendt for sit arbejde og sin undervisning, som hun udøver i mange lande.

Prisen er 2500 kr. inkl. kaffe/te, kage samt frokost sandwich.

Der er mulighed for overnatning på stedet i enkeltværelser eller delte dobbeltværelser, som fordeles efter først til mølle. Skal bestilles hos Birgitte Meinert.

Lørdag aften kl. 20 fortæller Annette Edel – kun for de overnattende kursister – om sit liv og virke som clairvoyant. Der vil være kaffe/te og lidt mundgodt.

Tilmelding til Birgitte Meinert på tlf. 2838 1581 eller .

Du sikrer dig plads på workshoppen ved tilmelding til Birgitte Meinert og betaling af depositum 1000 kr. til Annette Edel på Mobilpay 59629. Restbeløbet betales senest 1. januar 2022 til samme nummer.

Sted: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, Hylke, 8660 Skanderborg www.birgittemeinert.dk

 

Share
Translate »