Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vision Board Workshop Extraordinaire

10. december 2017 10:00 - 17:00

DK. 1599

Denne workshop er udsat til begyndelsen af 2018. Dato kommer snarest.

Er du klar til masser af fed, fed lykke i 2018?

Skal det være året, hvor du gør alvor af dine drømme?

Året, hvor dit liv blomstrer som aldrig før?

 

Så deltag på denne Vision Board Workshop Extraordinaire

med Jane Æbelø og Mag L. Brammer

 

Du kommer ikke til at lave et vision-board, som bare kommer til at samle støv i et eller andet hjørne af huset, fordi du glemmer det, så snart du er kommet hjem.

Du kommer derimod at lave det med en særlig decoupage teknik, så det bliver et smukt kunstværk, du rent faktisk får lyst til at hænge op på væggen i dit hjem og som du vil nyde at kigge på hver dag.

Det bliver ikke et vision-board baseret på, hvad dit ego ønsker af “shiny new things”, som i længden alligevel ikke tilfredsstiller dig – men derimod baseret på din intuition og i tråd med din sjæls dybeste længsler.

Det bliver en luksus-dag, hvor dine sanser bliver aktiveret – du vil være omgivet af smuk natur, skøn musik og aromaen fra essentielle olier, særligt udvalgt til at understøtte din kreative

Alle materialer og redskaber vil være til rådighed, der bliver serveret frokost – der er tænkt på alt; du skal bare møde op og nyde en berigende og beroligende fridag midt i juletravlheden.

Oven i alt det får du også en grundig introduktion til en transformationsteknik, som vi på dagen bruger til at fjerne blokeringer og evt. modstand på at få dine ønsker for 2018 realiseret. Denne teknik vil du derefter kunne bruge på dig selv, når som helst du vakler lidt i troen på, at du i 2018 kan få det præcis, som du vil have det – eller bedre.

Kom med til en dag, hvor du kan udfolde dig kreativt i nydelse og flow, og hvor du tager hjem med et imponerende kunstværk imprægneret med dine inderligste ønsker for 2018.

Dine undervisere på dagen:

Jane Æbelø – essens-terapeut og coach med erfaring fra hundredvis af klient-sessioner. Med passion for skønhed, æstetik og eventyr og med et stort hjerte for både indre og ydre børn og en mission om at udbrede “fed, fed lykke til alle” – en kvinde ad gangen.

Mag L. Brammer – kreativ ildsjæl og decoupage kunstner og -designer uddannet i Italien. Bruger sin kunst til at inspirere og motivere andre til at følge deres passion uanset deres alder og uanset hvad andre tænker og siger.
Dato: 10. December 2017 – kl. 10-17

Sted: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, Hylke, 8660 Skanderborg

Pris: kr. 1599 på  køb billet her:.

Inkl.: Materialer, redskaber, frokost og te/kaffe og snacks

Share

Detaljer

Dato:
10. december 2017
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Pris:
DK. 1599
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Arrangør

Birgitte Meinert
Telefon:
28 38 15 81
E-mail:
birgitte@birgittemeinert.dk
Hjemmeside:
http://www.birgittemeinert.dk

Sted

Lyngvej 16
Lyngvej 16, Hylke
Skanderborg, 8660 Danmark
+ Google Map
Telefon:
28 38 15 81
Hjemmeside:
http://www.birgittemeinert.dk
Translate »