Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workshop med Santa Shakaya fra Nepal

25. maj 2018 14:00 - 20:00

kr. 1300,

Verdenskendt nepalesisk syngeskålsmager, lydterapeut og musiker kommer til Danmark.

Workshop den 25. maj 2018 kl. 14 – 20

Kun 30 pladser

Mr. Santa Shakya er ud af den familiegren, som gennem mere end 500 år har produceret Himalaya syngeskåle.
Santa er oplært i det gamle håndværk, hvor syngeskålene fremstilles på oprindeligvis af 7 metaller for at få den rette lyd og vibration frem i dem. Han er traditionelt oplært af sin far og farfar i anvendelsen af syngeskålenes terapeutiske effekt. – Fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og åndeligt.
Folk fra hele verden opsøger Santa for at få behandling, for at få undervisning eller for at købe hans syngeskåle. – Nu er vi så heldige at han kommer til Danmark og tilbyder at vise os hans familiens gamle visdom.

I denne workshop får du en praktisk introduktion til lære, hvordan du anvender syngeskålene som terapeutisk behandlingsform til bedring af blodcirkulation, til afspænding, smertelindring m.m. Ligeledes vil du selv kunne erfare, hvor dyb en indvirkning lydene og vibrationerne kan have på det mentale og følelsesmæssige plan. Santa kan introducere dig til viden og erfaring med de mange behandlingsmuligheder, der findes i anvendelsen af lydterapi, som f.eks. behandling af stress, migræneproblemer, ubalance i hormonsystemet, tinnitus og høreproblemer, behandling af fysiske gener m.m.


Santa er et spirituelt menneske og han har en naturlig ro, som er tillidsfuldt afsmittende for dem, som er i hans nærhed. Workshoppen vil foregå på engelsk, og da Santa taler i et roligt tempo, gør han sig let forståelig for de fleste. Der vil være mulighed for at få oversat til dansk, hvis behovet opstår.

Workshoppen afholdes på Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, Hylke, 8660 Skanderborg.

Workshoppen er fra kl. 14 – 20. Du skal medbringe et liggeunderlag og et tæppe. Alle kan deltage i denne workshop. Der vil blive taget hensyn til om man var på workshop sidste år, eller om man ikke har prøvet at anvende syngeskåle før.

Prisen for at deltage er 1300 kr. inkl. kaffe, te og kage. Medbring selv din aftensmad.

Santas unikke “Himalaya Full moon Singing Bowls” kan købes til workshoppen. Ligeledes kan der købes CD’er og Santas bog om syngeskålsterapi. Betales kontant på workshoppen.

Under forløbet vil Santas to lydterapeut-kolleger være til hjælp i workshoppen, begge udlært hos Santa. – Alberto Parmigiani fra Italien (bosat i Tyskland) har arbejdet som syngeskålsterapeut i 17 år og Shree Krishna Shahi fra Nepal har i 30 år arbejdet tæt sammen med Santa.

Tilmelding til Birgitte Meinert på 2838 1581 eller .  Derefter betales et depositum på 300 kr. senest 16.maj, til Mette Sandstrøm på Mobilepay 22546241. Restbeløbet på 1000 kr. betales kontant til Santa til workshoppen.

Der er mulighed for overnatning på centret. Skal bestilles i forvejen. Kontakt Birgitte Meinert herom.

Hvis du har spørgsmål vedr. workshop eller andet, kan du sende en sms til 22546241 eller søge Mette Sandstrøm via Messenger.
Du kan læse om Mr. Santa Shakya på hans hjemmeside: http://www.singingbowlscentre.com/

 

 

Share

Detaljer

Dato:
25. maj 2018
Tidspunkt:
14:00 - 20:00
Pris:
kr. 1300,
Begivenhed Kategorier:
, , , ,

Arrangør

Birgitte Meinert
Telefon:
28 38 15 81
E-mail:
birgitte@birgittemeinert.dk
Hjemmeside:
http://www.birgittemeinert.dk

Sted

Lyngvej 16
Lyngvej 16, Hylke
Skanderborg, 8660 Danmark
+ Google Map
Telefon:
28 38 15 81
Hjemmeside:
http://www.birgittemeinert.dk
Translate »